Mine bøger

Litteratur

Card image cap

Ikke alle haner galer

Høje ambitioner uden tilsvarende karrieremuligheder skaber frustration. Sådan er det også med den moderne maskulinitet, der befinder sig mellem elskovskunst og inseminering. 1970’ernes forsøg på at ændre mandens natur har ført til store frustrationer – for kvinderne. Mænd har det tilsyneladende herligt som naturens muntre sønner, men hvad med kvinderne? Og sønnerne? Hvilke konsekvenser har det for den nye generation af drenge at se deres fædre indordne sig under et skørteregime?

Card image cap

Naturens muntre søn

Bogen handler om mænd, der har en tilbøjelighed til at forføre de kvinder han kommer i nærheden af ved at gøre dem til mødre. Det kommer til udtryk i, at han søger bekræftelse af de kvinder han kommer i kontakt med. Han vil fx gerne have ros af sin kæreste, og han søger i det hele taget at give hendes ansvaret for hvordan han lever sit liv.

Andre udgivelser

Jeg har udgivet bøgerne, ”Parforhold og børneopdragelse” (Rosinante; 2001); ”Naturens muntre søn” (Hans Reitzels forlag; 2007); ”Ikke alle haner der galer” (Den trojanske hest, 2014) og ”Parterapi, eller følelsernes opdragelse” (Den trojanske hest, 2015). Desuden har jeg skrevet en lang række artikler og kronikker, der har været publiceret i danske dagblade og magasiner. Artikler hvis emne er familien og parforholdets problemer, samt børns vilkår i overflodssamfundet.